Què és un club federat - Federació Catalana de Turisme Eqüestre

 
FEDERACIÓ  CATALANA  DE  TURISME  EQÜESTRE
Carrer Montseny, 1 Masia de Can Ratés
08398 - Santa Susanna
Barcelona
FEDERACIÓ  CATALANA  DE  
TURISME  EQÜESTRE
Vés al contingut

Què és un club federat

Federació

QUÈ ÉS UN CLUB FEDERAT O UNA SECCIÓ FEDERADA?


Un Club Federat o una Secció Federada són entitats privades formades per persones físiques, amb personalitat jurídica pròpia i capacitat d'obrar, que tenen com a objectiu el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada del Turisme Eqüestre; han de constar inscrites al Registre d'Entitats de la Generalitat de Catalunya i estar donades d'alta a la Federació Catalana de Turisme Eqüestre.

La creació de la Secció deriva de l'existència d'una altra entitat. Es diferencia del Club en què la seva constitució és més assequible i que no té dret a vot en l'Assemblea General de la Federació Catalana de Turisme Eqüestre, si prové d'una entitat amb ànim de lucre.

Si la Secció prové d'una entitat sense ànim de lucre, té els mateixos drets que un Club.

Els clubs i seccions  poden sol·licitar l'organització de tot el relacionat en les activitats de la Federació Catalana de Turisme Eqüestre, i participar en totes les seves  activitats: marxes, concentracions, rutes, formatives i lúdiques que la Federació pugui organitzar.

Avantatges de ser un Club Federat o una Secció Federada:

  • Gaudir d'un 5% de descompte en el preu de les llicències tramitades. (consultar a la Federació el procediment a seguir).

  • Disposar de la web de la Federació per publicar notícies o activitats que es realitzin.

  • Donar-se a conèixer a través de la secció de "Clubs Federats" de la web de la Federació (també es pot enviar el logo o imatge que identifiqui al centre).

  • Assessorament tècnic de qualsevol tipus.

  • Enviar mailings de comunicació als federats


Què haig de fer per ser un Club Federat o una Secció Federada ?

Per a ser un Club o una Secció només s'ha de presentar el dossier corresponent que es pot demanar a la Federació Catalana de Turisme Eqüestre.
La quota a pagar és anual i s'ha de renovar sempre abans de 31 de gener de cada any.


Nom Entitats Federades

Totes les instal·lacions de turisme eqüestre que volen aparèixer en el Registre d'Entitats amb la paraula CENTRE, hauran de presentar un Certificat del President i Secretari de l'entitat, especificant que la finalitat de la mateixa és la pràctica del turisme eqüestre i l'ensenyament té un caràcter secundari i sense ànim de lucre.   

Cavalls  arribats de Cardona ultima població caiguda durant  la guerra de successió, participant amb la ruta eqüestre “La Travessa del Tricentenari” i rendint un homenatge al Fossar de les Moreres als caiguts de 1714
Tornar al contingut