Cens de les explotacions Ramaderes - Federació Catalana de Turisme Eqüestre

 
FEDERACIÓ  CATALANA  DE  TURISME  EQÜESTRE
Carrer Montseny, 1 Masia de Can Ratés
08398 - Santa Susanna
Barcelona
FEDERACIÓ  CATALANA  DE  
TURISME  EQÜESTRE
Vés al contingut

Cens de les explotacions Ramaderes

Noticies

El Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya, recorda, que d'acord amb l'Article 4.3 del RD 479/2004, de 26 de març, pel qual s'estableix i regula el registre general d'explotacions ramaderes, les dades del cens de les explotacions ramaderes s'han de comunicar a l'autoritat competent almenys una vegada a l'any.

Aquesta comunicació obligatòria s'ha de realitzar per part del titular de les explotacions ramaderes entre el període de l'1 de gener i el 28 de febrer de cada any, indicant el cens mig de l'any anterior, o bé, el cens a data 1 de gener de l'any en curs.
Segons recorda la Generalitat de Catalunya, des de l'any 2012, la declaració del cens de les explotacions ramaderes es pot fer en aquest període al SIR via telemàtica o comunicant-ho a l'Oficina Comarcal, o es pot fer mitjançant la DUN. En cas de fer-ho a través de la declaració de la DUN, cal recordar que s'ha de comunicar en el termini abans esmentat i per a totes les espècies presents a l'explotació, excepte en el cas de l'espècie bovina.

Cavalls  arribats de Cardona ultima població caiguda durant  la guerra de successió, participant amb la ruta eqüestre “La Travessa del Tricentenari” i rendint un homenatge al Fossar de les Moreres als caiguts de 1714
Tornar al contingut